| Szerző |
Üzenet |
|
Th0m
|
 2x06 - Subdivision
|
| szer. szept. 20, 2006 12:05 pm |
|
 |
|
tomee
|
hát ez eszméletlen jó rész volt!
a vége az iszonyú....nagyon ütős.....
na és mi lesz a pénzzel? otthagyják vagy mit csinálnak?
majd ha lesz felirat talán érthetőbb lesz, de így is király volt.
_________________ Prison Break letöltések tőlem: http://barathtamas.tvn.hu/prisonbreak/index.php
|
| kedd szept. 26, 2006 2:29 pm |
|
 |
|
Sziszko
Csatlakozott: szomb. szept. 23, 2006 5:08 pm Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Bács-megye
|
ThOm!Tök jó videókat találtam az oldaolm amit leírtál!!!Szupi!
|
| kedd szept. 26, 2006 6:30 pm |
|
 |
|
lazado
|
hát nemtom nekem ez a rész nagyon nem jött be, uncsi és kiszámítható volt...  remélem a folytatásban kicsit felrázzák magukat,
|
| csüt. szept. 28, 2006 12:51 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
Szerintetek, megvolt T-Bagnek a csaj vagy nem?
Én amikor először néztem (angol felirattal), akkor egyértelműen igent gondoltam. Ha megfigyelitek az eredeti szöveget, úgy is lehet értelmezni, amit a felrohanó Michaelnek mond T-Bag, hogy ő a nagydarab fickó a bandában, akire a csaj gondolt, csak bókolt neki.
De amikor másodszorra néztem (magyar felirattal), akkor meg inkább a nemre voksoltam, hisz T-Bag is kívülről jön a szobához, ha jól megnézitek. Viszont, ha nem nyomta meg a csajt, akkor minek a nyomai voltak a földön a földszinten? Dulakodásnak? Nem teljesen tiszta...
|
| pén. szept. 29, 2006 11:48 am |
|
 |
|
tomee
|
meg akarta ölni T-Bag a csajt, mivel nem ő tetszett neki, hanem a másik. és a csaj elrohant előle és hivta a zsarukat. T-Bag addig nemtom mit csinált, de érdekes hogy nem fogta vissza a nőt hogy ne telefonáljon...
_________________ Prison Break letöltések tőlem: http://barathtamas.tvn.hu/prisonbreak/index.php
|
| pén. szept. 29, 2006 1:39 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
tomee írta: meg akarta ölni T-Bag a csajt, mivel nem ő tetszett neki, hanem a másik. és a csaj elrohant előle és hivta a zsarukat. T-Bag addig nemtom mit csinált, de érdekes hogy nem fogta vissza a nőt hogy ne telefonáljon...
Nemtom. Ahhoz a csaj túl higgadt maradt. Meg minek öltözött át, meg sminkelt újra? (Bár igaz, erre egy nőnél nincs mindig logikus magyarázat.  Mind1, nem teljesen tiszta... Meg aztán az se következetes megoldás az alkotóktól, hogy T-Bag miért hagyta a csajt felmenekülni a szobába és hívni a zsarukat. Valahogy a PB-ben eddig mindennek volt logikus magyarázata, ez fontos ismérve a sorozatnak.
Ha ezt az egészet nem magyarázzák meg egy flashbeckben a köv. részben, akkor az elég nagy következetlenség lenne a dramaturgiában. A PB sosem volt fölöslegesen hatásvadász eddig.
|
| pén. szept. 29, 2006 2:22 pm |
|
 |
|
d-mon
|
először is hy.
másodszor: újra megnéztem a részt,erre a jelenetre figyelve,és van egy félig-meddig értelmes magyarázatom.amikor a csaj közölte t-vel hogy linc tetszik neki,akkor t-bag kiakadt, felborította poharakat,meg a jegeskancsót (ha megnézitek akkor vizes a padló,és tiszta üvegszilánk minden),gondolom a nőre is ment limonádé,tehát emiatt öltözött át.ekkor a nő elrohant és hívta a zsarukat.
|
| szomb. szept. 30, 2006 11:58 am |
|
 |
|
Sziszko
Csatlakozott: szomb. szept. 23, 2006 5:08 pm Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Bács-megye
|
Igazad van d-mon!Én is jó alaposan megnéztem és ja!Télleg:) Jó megfigyelés
|
| szomb. szept. 30, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
Scofield4
|
 Re: 2x06 - Subdivision
Zsebest ismerve biztos így volt! Én is azt mondom, hogy jó megfigyelés d-mon!
_________________ "Előre tervezni csak egy ideig lehet, aztán nagyrészt a sorsunkra vagyunk utalva"
|
| csüt. szept. 24, 2009 1:23 pm |
|
 |
|