| Szerző |
Üzenet |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
 2x04 - First Down
Csak gondoltam mivel a köv. részben kapják el az első szökevényt,
itt lehetne csálni egykis tippelgetést, hogy vajon ki is lesz az.
Várom mindenki véleményét!
szentem kizárásos alapon egyedül C-Note lehet az, akit elkapnak.
A többieknek van még szerepe, de aki mást gondol, irjon mást! 
|
| szomb. szept. 09, 2006 2:26 pm |
|
 |
|
CukiCseresznye
Csatlakozott: vas. márc. 26, 2006 6:57 pm Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Abruzzi lesz....
_________________ "Just go upstairs LJ ! You love that man? GO ! "
|
| vas. szept. 10, 2006 8:10 pm |
|
 |
|
bradee
Csatlakozott: kedd aug. 22, 2006 10:16 pm Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: szék
|
Szerintem meg egyikőjük se...  Nézzétek meg a youtube-on az előzetesét és lehet h ti is elgondolkoztok ezen 
_________________ "Welcome to Prisneyland,fish!"
|
| vas. szept. 10, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
Mimi
Csatlakozott: pén. szept. 08, 2006 1:33 pm Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Velence
|
Itt 1 videó ami sejteti, hogy kit fognak elkapni...:http://www.youtube.com/watch?v=qVZCSny047k
|
| hétf. szept. 11, 2006 1:07 pm |
|
 |
|
Th0m
|
jaj csak ne t-bag
Tudja valaki magyar ido szerint mikor megy a foxon?
|
| hétf. szept. 11, 2006 4:45 pm |
|
 |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hajnal 2kor kezdődik, háromig tart.
Nem hiszem, hogy T-baq lenne, bár akkor legalább segithetnének a kezén.
ez a vidi nagyon durva, ahogy belevág:S
az Abruzzi az jobb ötlet, ő az egyetlen aki nem megy a pénz után...
|
| hétf. szept. 11, 2006 6:21 pm |
|
 |
|
mora82
Csatlakozott: kedd ápr. 25, 2006 8:49 am Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Újpest
|
Hát ez a rész nagyon odab....!Kezd végre tényleg izgalmassá vállni a történet!!!Viszont számomra nagyon fájdalmasra sikerült a rész címében való kérdés megválaszolása a sorozat készítőitől
Mert én nem ő rá gondoltam.Szerintem a legjobb arcot intézték el 
_________________ Detroit Pistons fan
|
| kedd szept. 12, 2006 8:49 am |
|
 |
|
Scream
|
Végülis őneki már semmi szerepe nem lett volna a sorozatban.
Se michaelék után, de a pénzért nem ment.
Szegény Abruzzit kijuggatták, de a trükk amivel elkaptákl szentem ócska volt, a halála annál jobb. Én se mennék vissza a Fox Riverbe...
|
| kedd szept. 12, 2006 7:48 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
Csatlakozott: kedd nov. 01, 2005 4:53 am Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: Budapest
|
Gondoltam, hogy valami váratlan módon varrják el a Fibonacci-szálat, de azért ez így meglepett... na mindegy, nem hiába mondta Scheuring, hogy egyik színész se lehet biztos a munkáját illetően
(amúgy elég ütős volt két részt nézni egyszerre  , miután egy hétig nem voltam itthon)
|
| kedd szept. 12, 2006 10:44 pm |
|
 |
|
Pope ^^
|
Hali all!
És mi van Haywire-el? Mert ő is meglépett, és még nem mutattak róla semmit.
Amúgy én végig azt hittem, hogy Tweener fog lebukni, de amikor Ambruzzi megérkezett a motelhez, már elkezdtem aggódni. :/
Végülis ő volt az egyik az egyik kedvencem, a másik meg T-Bag.  Remélem az a geci túléli. 
|
| szer. szept. 13, 2006 10:11 am |
|
 |
|
Slider
|
Sziasztok!
Öszinte leszek, engem a részben tulajdonképpen a romantikus szál fogott meg nagyon. Nikát tényleg sajnálom, kuvra szar lehet neki, mert nagyon keserű mikor aztán sokat segítesz és rászopsz, szegény így vezette le a dühét. Aki volt az életben hasonló szituban az tutira megérti.
Szóval nagyon sajnálom hogy szegény így megszívta. Remélem még találkozunk vele, és az ő sorsa is jobbra fordul. Remélem a sorozatírók nem akarják az egészet így letudni, vagy esetleg csinálni belőle egy gonoszkodó embert. Michaelnek is szerintem bassza a csőrét hogy így alakult.
Ti mit mondotok?
|
| vas. szept. 17, 2006 9:42 pm |
|
 |
|
Shape
|
Durva rész volt!! tweener-re tippeltem, de ahogy megláttam abruzzit a motel felé közeledve, tudtam, hogy megszívta:( most kezdem a köv. részt, kíváncsi vagyok máááááá..... 
|
| szer. szept. 20, 2006 4:19 pm |
|
 |
|
tiszai.viktor
|
mi az a frist down man ?????
|
| szer. aug. 29, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Scofield4
|
 Re: 2x04 - First Down
Hát egyazegybe lefordítva az "Első lebukó ember". De egy kicsit értelmesebben "Az első áldozat". A cím a Fox Riveri Nyolcak első halálos áldozatára utal. Azért Nikában egy kicsit csalódtam, még akkor is ha betelt neki a pohár! Ez egy érdekházasság volt, Scofield soha nem volt szerelmes belé! Azért dicséretes, hogy idáig ennyit segített!
_________________ "Előre tervezni csak egy ideig lehet, aztán nagyrészt a sorsunkra vagyunk utalva"
|
| csüt. szept. 24, 2009 11:22 am |
|
 |
|