| Szerző |
Üzenet |
|
CukiCseresznye
Csatlakozott: vas. márc. 26, 2006 6:57 pm Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Szombathely
|
 1x20 - Tonight
Hmmmmm gondolom sejtitek mire utal a név.... VAN MÁR PROMO VIDEÓ IS! 
_________________ "Just go upstairs LJ ! You love that man? GO ! "
|
| hétf. máj. 01, 2006 4:07 pm |
|
 |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
hááát igazából csak a rész kijötte, s megnézte után szoktuk csálni a topicot...
hüpp, most lemarattam:(, pedig mosstanság én nyitottam a témákat...
|
| hétf. máj. 01, 2006 7:22 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
Csatlakozott: kedd nov. 01, 2005 4:53 am Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: Budapest
|
váááá..... hát sokféle befejezést vártam, de ezt nem. 
|
| kedd máj. 02, 2006 12:22 pm |
|
 |
|
CukiCseresznye
Csatlakozott: vas. márc. 26, 2006 6:57 pm Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Bocs h méltóztattam megnyitni... Legközelebb nyisd TE !
_________________ "Just go upstairs LJ ! You love that man? GO ! "
|
| kedd máj. 02, 2006 1:50 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
Csatlakozott: kedd nov. 01, 2005 4:53 am Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: Budapest
|
össze ne vesszetek már ezen... az nyitja, akinek elsőként van az adott epizódhoz hozzáfűznivalója.
|
| kedd máj. 02, 2006 2:37 pm |
|
 |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
ba***ameg...
ien egy részt....
egész végig káromkottam, hogy lehet vmi ennyire jó
A 3rd Watch vége óta most jött el a pillanat, hogy először ver rá egy másik sorozat.
Nagyon jól összevolt rakva ez a rész is, a zene is kúl, bár kár,h az Abruzzi ge*i, és csak 3 személyes gépet hoz.
Jövöhéten éreccségi, de szentem inkább ezt töltöm le először, mint a lopott tételeket 
|
| kedd máj. 02, 2006 2:59 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
Gyerekek!
Könyörgöm vmi linkért (torrent v. bármi jöhet)!
Előre is köszönöm!
|
| kedd máj. 02, 2006 5:46 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
Belphegor írta: váááá..... hát sokféle befejezést vártam, de ezt nem. 
Befejezés?
Nem 22 részes az évad. Vki aszonta itt vmelyik topikban.
|
| kedd máj. 02, 2006 5:47 pm |
|
 |
|
Scream
|
21. rész - Go
22. rész - TBA
Belphegor barátom arra célzott, hogy ba**ott durva volt a rész vége, és nagyon izgalmas meg minden.
És hogy alig várja a jövöhétfőt
assztán az mégjobb lesz.
A link helyett meg a legeccerűbb, ha a srác beírja, h http://www.torrentportal.com
aztán ott a kerseőbe a jobb oldalt-->Prison Break
és kiadja a legfrissebbeeket
ott van kb 5 féle 20as rész, azt válaszd, ameik gyorsabban jön:)
mongyuk ezerféle torrentes oldal van még, ez csak egy megoldás...
|
| kedd máj. 02, 2006 5:59 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
Scream:
Kösszép az infókat! Közben már lehiggadtam (csakhát az addikció az addikció, ugye), és szépen összecsipegettem az infókat a netről. Mindenesetre thx a korrekt választ meg a torrentes tippet, kamatoztatom.
|
| kedd máj. 02, 2006 6:08 pm |
|
 |
|
Zsu
|
Scream írta: A 3rd Watch vége óta most jött el a pillanat, hogy először ver rá egy másik sorozat. Jövöhéten éreccségi, de szentem inkább ezt töltöm le először, mint a lopott tételeket 
bwahahahahahahaa  ))))))))))))))))
uhh.. 3rd Watch-ot nem fogja adni már soha többet az RTLklub? Nem akarom letölteni..megszoktam a szinkront..de..ha tényleg ennyire jó a vége.. ?
_________________ "I was gonna gut you, bow to stern soon as I laid eyes on you, but you look so pretty when youre scared, dont you? Maybe we oughtta get the love out of the way before we move on to the hate, what do you say to that, Pretty?"
|
| kedd máj. 02, 2006 7:40 pm |
|
 |
|
Zsu
|
Ja a 22-es rész címe nagy valószínűséggel "Flight" lesz. De nem tuti.
_________________ "I was gonna gut you, bow to stern soon as I laid eyes on you, but you look so pretty when youre scared, dont you? Maybe we oughtta get the love out of the way before we move on to the hate, what do you say to that, Pretty?"
|
| kedd máj. 02, 2006 7:40 pm |
|
 |
|
Scream
|
Mi az, hogy bwahahahahahahaa ))))))))))))))))
ma is inkább tanulni kellet vón', dehát mi az istenért csálják ien jóra a PBt, nem tom megállni, h ne nézzem meg
A 3rd Watchot meg azér irtam, mer abból én ien nagy fán vagyok, és nálam eddig mindig az volt az első.Csak sajna már végetért.
Voltis aztán a végén hüpphüpp
Hát a tételekért meg remélem nem nekem kell majd bemászni, elég lesz majd csak tölteni 
|
| kedd máj. 02, 2006 7:44 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
|
Scream írta: Belphegor barátom arra célzott, hogy ba**ott durva volt a rész vége, és nagyon izgalmas meg minden. És hogy alig várja a jövöhétfőt assztán az mégjobb lesz...
Pontosan így értettem
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja Michael rávenni Pope-ot, hogy azt tegye, amit akar.
elküld gomb lenyomása után másnak is üres, fehér lap jön be?
|
| kedd máj. 02, 2006 9:32 pm |
|
 |
|
Zsu
|
Scream írta: ma is inkább tanulni kellet vón', dehát mi az istenért csálják ien jóra a PBt, nem tom megállni, h ne nézzem meg
A mai fiatalok.. ahelyett hogy tanulnál.
.. ezt az érzést én is ismerem amúgy.. mindjárt kezdődik a vizsgaidőszak, de én csak azt számolom mikor lesz már kedd reggel hogy tölthessem a részt.
Michael/Pope dologra én is kíváncsi leszek.. Michael nem az a gyilkolós típus, bár mostanában elég érezhetően bedurvult.. szerintem jobb komolyan venni ha fegyver van a kezében..
|
| szer. máj. 03, 2006 7:06 pm |
|
 |
|