| Szerző |
Üzenet |
|
Belphegor
börtönigazgató
Csatlakozott: kedd nov. 01, 2005 4:53 am Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: Budapest
|
 1x14 - The Rat
2006 március 20-án folytatódik a sorozat...
|
| hétf. márc. 13, 2006 3:33 am |
|
 |
|
Zsu
|
Hali! Gondolom eléggé off topic leszek most, de hirtelen nem tudtam hova írhatnám ezt, szal..  Gratula az oldalhoz, nagyon profin néz ki. Ha annak idején megtaláltam volna ezt a fórumot, nem hozok létre egy másikat.
Sok sikert, ja és van egy új videó a The Rat-ből. Nyilván spoileres. Itt
Zsu
_________________ "I was gonna gut you, bow to stern soon as I laid eyes on you, but you look so pretty when youre scared, dont you? Maybe we oughtta get the love out of the way before we move on to the hate, what do you say to that, Pretty?"
|
| kedd márc. 14, 2006 7:38 am |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
Csatlakozott: kedd nov. 01, 2005 4:53 am Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia, örülök, hogy tetszik  A kinézetért nem engem, hanem L_Jani-t illeti a dicséret, ő találta ki, én csak webesítettem.
Köszi a videót, beraktam a letöltésekhez. Azért olyan hatalmas spoiler nem volt, eddig is sejthető volt, hogy Michael nem fog kijutni, mi is lenne velünk nélküle... 
|
| kedd márc. 14, 2006 8:21 am |
|
 |
|
Zsu
|
áhh.. azért kell odaírni hogy spoiler-es mert az emberek hülyék. És bármibe bele tudnak kötni.. amúgy meg tényleg spoiler..  ..már csak az is, hogy Michael megkéri Sara-t beszéljen az apjával.. ami érdekes mert nem tudom hogy kinéztem volna-e Michael-ből ezt.. bár gondolom "már úgyis minden mindegy" alapon megpróbálkozik a dologgal.. de nem féltem se őt se Lincolnt az az igazság..
Itt van még egy klip.... ebben van spoiler.. nem nagy, és csak utalás, de van.
_________________ "I was gonna gut you, bow to stern soon as I laid eyes on you, but you look so pretty when youre scared, dont you? Maybe we oughtta get the love out of the way before we move on to the hate, what do you say to that, Pretty?"
|
| kedd márc. 14, 2006 8:38 am |
|
 |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
 Az új rész
Erős hiányáérzetem volt miután megnéztem a 14. részt!
Ahhoz képest, hogty ennyi szünet volt, jöhetett volna több is.
Nem írok semmi konkrét tartalmat, töltsétek le, azért megnézni
kötelező.
Szerintem az igazi tartalom a 15ös részben lesz majd, de hát addig még
van több mint egy hét... 
|
| vas. márc. 19, 2006 1:09 pm |
|
 |
|
Scream
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 1:16 am Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Budapest
|
 Az új rész
Erős hiányáérzetem volt miután megnéztem a 14. részt!
Ahhoz képest, hogty ennyi szünet volt, jöhetett volna több is.
Nem írok semmi konkrét tartalmat, töltsétek le, azért megnézni
kötelező.
Szerintem az igazi tartalom a 15ös részben lesz majd, de hát addig még
van több mint egy hét... 
|
| vas. márc. 19, 2006 1:09 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
|
Hát igen... én is azt vártam, hogy kiderül, hogyan tovább. Ehhez képest csak időhúzás volt leginkább. Amúgy szerintem nyugodtan lehet ide írni konkrétumot, aki beleolvas az epizód topikjába, azért azt csak nem éri váratlanul ha a sztoriból kiderül ez-az.
|
| vas. márc. 19, 2006 7:38 pm |
|
 |
|
Zsu
|
Nekem nem volt hiányérzetem.. nem lehet a "kivégzést" (ha lesz ha nem lesz) előtti pár órát egy sorozatban annyival elintézni, hogy "hát..oké.. ennyi volt, viszlát.".. nyilván ebben a részben nem az akció/konkrét esemény volt előtérben, hanem az érzelmek. Én ennek személy szerint örülök.. így is szerintem marha kevés jutott LJ/Lincoln kidolgozására.. pedig az a házépítéses álom dolog működhetett volna jobban is egy hosszabb párbeszédben.. de azért így is ott volt.. És azért történt most is rendesen pár dolog.. pl Tweener köpése.. kormányzó/alelnök kapcsolat.. (hol volt Kellerman?  ).. plusz a Sara/apuci kapcsolat egyre nyílvánvalóbban bajos (bár ezt eddig is tudtuk, de úgy tűnik fontos nekik hogy hangoztassák).. + Vero elég gyatra ügyvéd.  ..Westmoreland meg lassú, és mennie kell..
|
| hétf. márc. 20, 2006 3:39 pm |
|
 |
|
zuludamufukah
|
hi all!
nem tud vki angol, esetleg magyar feliartot a 14. részhez?
|
| hétf. márc. 20, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Belphegor
börtönigazgató
|
angol már van: letölthető innen
A magyarra még várni kell.
Hogy valami rendszer legyen a fórumtopikok között, ha kérhetném a feliratokat az idevágó topikban tárgyaljuk.
|
| kedd márc. 21, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Scofield4
|
 Re: 1x14 - The Rat
A végén amikor Lincolnt viszik a villmamosszék felé, az a visszaemlékezés hatalmas, nagyon eltalálták! Emlékezteti az embert (és Lincolnt), hogy miért érdemes élni, a család, becsület, és mennyi mindent megtett Michael és Veronika, hogy a kivégzés ne történhessen meg! Úgyhogy a visszaemlékezéses videó telitalálat!
_________________ "Előre tervezni csak egy ideig lehet, aztán nagyrészt a sorsunkra vagyunk utalva"
|
| kedd szept. 22, 2009 8:03 pm |
|
 |
|