| Szerző |
Üzenet |
|
Sügi
Csatlakozott: csüt. szept. 13, 2007 2:47 pm Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Már várom ezt az évadot. Nagyon kemény lesz, nem fogunk csalódni 
|
| csüt. szept. 13, 2007 2:52 pm |
|
 |
|
webadam
|
Lol már csak egy nap  de vrom már de azér se nézem meg a 17 perceset.
|
| vas. szept. 16, 2007 7:39 am |
|
 |
|
gyandras2
|
sziasztok azt szeretném kérdezni mikortól lesz fennt a harmadik 1része mert nagyon megnézném. Ha tudtok infot szoljatok
|
| hétf. szept. 17, 2007 6:48 pm |
|
 |
|
kicsipilota
|
Na sziasztok !!
Szóval én megnéztem a 3.évad első részét.
És már most tudom, hogy fognak kijutni.
Csak címszavakban:
-Zsebes máris benyalta magát.
-Csajnak tetszik Michael.
-Szellőző
-Mahoni segítsége.
-Külső kavarások Bellicen keresztül.
kb ennyi.
Amúgy ha megnézitek figyelmesen, nagyon SOK apró jelekre tudtok bukanni.(1pl.: karmolás a másik csaj arcán=a börtönben az a csirke láb/karom, így máris fűződik a csaj Sonához  ) de ennél sokkal kisebbek és fontosabbak is vannak! Jó megfigyelést !!
Jah, és ha megnézitek az ezen az oldalon található képeket, ott van 2, amin Jennifer Morrison is ott van, na de hogy jön a képbe a Dr.House Cameronja ??
Üdv: --->
_________________ kicsipilota
|
| csüt. szept. 20, 2007 6:12 pm |
|
 |
|
Laciiii
|
Meg néztem az első részt és úgy nézki hogy nagyából eltaláltam a történet elejét.
|
| pén. szept. 21, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Laciiii
|
Na sziasztok !!
Szóval én megnéztem a 3.évad első részét.
És már most tudom, hogy fognak kijutni.
Csak címszavakban:
-Zsebes máris benyalta magát.
-Csajnak tetszik Michael.
-Szellőző
-Mahoni segítsége.
-Külső kavarások Bellicen keresztül.
-----------------------------------------------------------
Ezzel nem teljesen értek egyet, bár számomra nem volt meglepő hogy T-Bag benyalja magát. Csaj aki a börtönben volt "Apáca"  gondolom arra gondoltál, nos szerintem semmi lényege sincs csak a kopasz fekete féltékeny Michael hírnevére és kész. A szellőzőt az csak azért fontos mert James Wishtler azon kap levegőt és onnan tudta hogy kiknek a zsebébe kell fecnit tenni hogy nejecskélye valamelyik hulla zsebéből kivehesse. Mahoni meg persze hogy segít mert egyedül nem sokra megy. Bellick meg fő szerepe egyenlőre az lesz hogy Michael és Wishtler egymásra találjon, bár szerintem a Cég nagyon vadászik erre a Wishtler csókára. Kiváncsi vagyok hogy 1 hét alatt hogy szöknek meg.
|
| pén. szept. 21, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
csilla630
Csatlakozott: szomb. jan. 27, 2007 5:21 pm Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Bp.
|
Idézet: A szellőzőt az csak azért fontos mert James Wishtler azon kap levegőt és onnan tudta hogy kiknek a zsebébe kell fecnit tenni hogy nejecskélye valamelyik hulla zsebéből kivehesse
Hűha, igazad van. Annyira próbálom megérteni a dolgokat (annyira nem jó az angolom h maximálisan megértsem a felirat meg épp nem volt beszerezhtő) hogy ezt az összefüggést így nem érzékeltem. A szellőző leesett, meg a csávó h hallgatózik, de a többi nem 
|
| szomb. szept. 22, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
krisse
|
Tudja valaki, hogy akkor most visszatér Sarah a sorozatba vagy sem? A Fox nem erősítette meg, hogy kiszállt, de ezenkívül semmi új infó...
|
| vas. szept. 30, 2007 10:28 pm |
|
 |
|
Wentfan
börtönőr
|
Egy hülye lapban irták, hogy Went meleg, és ezért lehetséges, hogy a balhék elkerülése végett, kitennék a sorozatból. Mert (mi) nök csak akkor rajonganánk M.Scofield-ért, ha már az összes hollywoodi férjes asszonyt elcsábította??????? Ezek a hülyék tényleg azt hiszik, hogy csak hetero szinész tud hetero szinészt eljátszani? És, ha meleg? És, ha nem meleg, csak nagyon sokat dolgozik és most rohadtul nincs ideje, kedve nözni? Ilyen még nem történt a világban. Akinek nincs nöje, buzi?
Ez nem az én véleményem, hanem a hülye média sulykolja belénk....... 
|
| pén. okt. 05, 2007 9:14 pm |
|
 |
|
Quantumleap
|
Zakkant vissza fog jönni, és kísérti Mahonét. Nem tudom, hogy síma visszaemlékezés lesz, vagy hallucináció a gyógyszerelvonástól.
|
| szomb. okt. 06, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Quantumleap
|
|
| hétf. okt. 08, 2007 4:21 am |
|
 |
|
Metal213
|
mikor lesz az uj epizod ? es most kb. mennyi fog kimaradni ?
a baseball miatt...?!?!
_________________ "Elmondod végre hol a pénz,
vagy a sírköveden kell majd elolvasnom?"
|
| szer. okt. 17, 2007 8:42 am |
|
 |
|
MadHarry
|
Metal213 írta: mikor lesz az uj epizod ? es most kb. mennyi fog kimaradni ?
a baseball miatt...?!?!
Jövő héten már lesz, utána megint nem, aztán megint igen. Szóval az eheti marad ki, meg a jövő hét utáni.
|
| szer. okt. 17, 2007 9:37 am |
|
 |
|
gshade
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2008 3:47 pm Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Panama
|
 Re: spoilerek, elõzetesek, találgatások
nevezzetek bolondnak, de ma azon gondolkodtam, hogy a 4. évad akár vissza is viheti a storyt az USAba, mivel Linc szabadnak számít ott, Michaelnek jó esélye van a vádak ejtésére, Panamát el kell hagyniuk, mivel körözöttek lesznek, és mivel az USAnak és panamának nincs kiadatási szerződése, ott is maradhatnának. Aztán rájöttem, hogy nem valószínű, ha csak nem szedik fel szökés közben Sucrét.. 
_________________ Prison Break
|
| szer. feb. 06, 2008 4:40 pm |
|
 |
|
Scofield4
|
 Re: spoilerek, elõzetesek, találgatások
Én régebben azt hittem, hogy csak két évados lesz! (Mert eredetileg így is tervezték) De aztán jött a 3.évad, aztán meg jött a 4.évad is! Már ebből is levonható a következtetés, hogy milyen sikeres lett a sorozat! 2 évadból 4 évad lett! Ez azért magáért beszél, és választ ad a sorozat népszerűségével kapcsolatban!
_________________ "Előre tervezni csak egy ideig lehet, aztán nagyrészt a sorsunkra vagyunk utalva"
|
| szer. szept. 30, 2009 10:43 am |
|
 |
|