Pontos idő: kedd szept. 07, 2010 8:26 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 547 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Következő
 újranéző, 1-3. évad 
Szerző Üzenet
börtönigazgató

Hozzászólás újranéző, 1-3. évad
Az évadzáró epizód témájában merült fel, hogy kéne egy topik, ahol a korábbi epizódokat lehetne megbeszélni a későbbi események ismeretében.
Íme, itt van. :)
Tehát aki újra elkezdi az elejéről a sorozatot, annak feltétlenül itt a helye, de azért aki enélkül akar társalogni a korábbi történetszálakról azt is szívesen látjuk :)

szer. feb. 20, 2008 11:13 am

Hozzászólás Re: újranéző, 1-3. évad
Szerintem úgy kéne, hogy egy hét-egy epizód.

szer. feb. 20, 2008 8:45 pm
börtönőr

Quantumleap írta:
Szerintem úgy kéne, hogy egy hét-egy epizód.

bizony, bizony. Ma én megnézem az első részt, többre már nem lesz időm.

Tartsatok velem. És boncoljuk fel-szét.

:twisted:

szer. feb. 20, 2008 8:47 pm

vélemények az első rész sokadszri megnézése után...

-in medias res - hogy irodalmi nyelven fogalmazzak bumm bele a közepébe, nincs kezdés...

-túl gyorsan adják elő sco bekerülését a börtönbe...sztem 1 részt ráhagyhattak volna...

-sokszor mutatják ahogy a fegyencek mennek ki a nagy térre szabadidő alatt és csak 1szer azaz az elején láthatjuk a "ha lövést hallassz, üllj le!" feliratot...

-12:15 sec-nél kii az a férfi?

-22:29 sco elárulta veronikának hogy ki akarja vinni linc-et csak éppen nem esik le

- 32:18 miért mondja linc hogy? "apámra haragudtam mert meghalt és tessék"

- 37. perc db cooper hh a bm-esek között van már az elején??? illetvelinc is...??

az első rész után ezek az észrevételeim... :)

szer. feb. 20, 2008 11:28 pm
börtönőr

DeaTHeX írta:
vélemények az első rész sokadszri megnézése után...

-in medias res - hogy irodalmi nyelven fogalmazzak bumm bele a közepébe, nincs kezdés...

-túl gyorsan adják elő sco bekerülését a börtönbe...sztem 1 részt ráhagyhattak volna...

-sokszor mutatják ahogy a fegyencek mennek ki a nagy térre szabadidő alatt és csak 1szer azaz az elején láthatjuk a "ha lövést hallassz, üllj le!" feliratot...

-12:15 sec-nél kii az a férfi?

-22:29 sco elárulta veronikának hogy ki akarja vinni linc-et csak éppen nem esik le

- 32:18 miért mondja linc hogy? "apámra haragudtam mert meghalt és tessék"

- 37. perc db cooper hh a bm-esek között van már az elején??? illetvelinc is...??

az első rész után ezek az észrevételeim... :)

Én is megnéztem az elsőt, de a Te time code-jaidon én nem találtam olyan infót, amit kérdezel. Melyiket nézted? A pilot, vagy az Allen címűt?

12.15-nél nekem Sucre van éppen a zárkában és írja a szerelmes levelet, Michael meg segít neki.
Max., amikor Lj bent van Lincnél, de az sem ott volt, úgy emlékszem, később meglepődnek, hogy él az apjuk, mert úgy tudták halott, nem? Ezért izgi újra nézni, mert kiderülhetnek még dolgok.

csüt. feb. 21, 2008 8:16 am

Én pár hete néztem meg újra az első pár részt, úgyhogy most inkább általánosságok utnak eszembe. Sztem nem igazán bontották ki azt a történetet, hogy Michael mitől kezdett el hinni Linc ártatlanságában.Mikor bevágják azt a visszaemlékezős jelenetet, hogy meglátogatja a bátyót, ott nem igazán az látszik, hogy hinne neki, sőt a bizonyítékokkal jön.
Ja, bm meló.Sehogy nem értettem, hogy Linc hogy került bele. Egyrészt nem hinném, hogy egy halálsoros ilyen kiváltságot kap, de ha mégis, miért vette be Abruzzi a csapatba?

csüt. feb. 21, 2008 3:05 pm

Biztos mert megvesztegettte Gretchen Abruzzit xD, amúgy meg fontosabb dolgokra figyeljünk, mint ilyen, hogy bm meg nem bm. (K)

csüt. feb. 21, 2008 7:23 pm

Pont a múlt héten fejeztem be az 1. évadot, és hamarosan folytatom a másodikkal :mrgreen:

csüt. feb. 21, 2008 9:30 pm

1x01 többedszeri megnézése után:

- Fura Lincet hajjal látni

- Fura Bellicket ereje és tekintélye teljében látni

- Nyomasztó előre tudni, hogy mennyien távozni fognak az élők sorából

- Sara az első perctől kezdve bizalmaskodik Michaellel, vajon miért?

- Michael nem tudhatta előre, hogy Sucre cellatársa lesz. Mi lett volna, ha valaki abnormálisabbhoz kerül, mondjuk Avocadóhoz? :)

Ami érdekesmód eszembe jutott, hogy ez idő tájt vajon mit csinálhatott Mahone, illetve Lechero a Sonában?

pén. feb. 22, 2008 4:23 pm
börtönőr

Quantumleap írta:
1x01 többedszeri megnézése után:

- Fura Lincet hajjal látni

- Nyomasztó előre tudni, hogy mennyien távozni fognak az élők sorából

- Michael nem tudhatta előre, hogy Sucre cellatársa lesz. Mi lett volna, ha valaki abnormálisabbhoz kerül, mondjuk Avocadóhoz? :)

Ami érdekesmód eszembe jutott, hogy ez idő tájt vajon mit csinálhatott Mahone, illetve Lechero a Sonában?

Valóban fura, hogy volt Lincnek haja. Bellick már akkor is idegesítő volt, és az, hogy egyből rászállt Michaelre. Sara helyében én is bizalmaskodnék..............:):):):) Sucre, szerintem véletlen volt. Az őrültet is kirakatta a cellából. Ha egy másik hülyét kap, akkor azt oldotta volna meg. Az milyen fura, hogy Lj még milyen ellenséges, és miket mond az apjának, és hogy később ugye, majd hogy kötődnek...

pén. feb. 22, 2008 7:01 pm
börtönigazgató

Quantumleap írta:

Bellicket valóban fura így látni, hogy most még a fő ellenlábas... És tiszta a ruhája :D
Sara azért annyira nem bizalmaskodott, hiszen amikor Michael bemutatkozott a keresztnevén, Sara úgy válaszolt, hogy "Dr. Tancredi will do", szóval éppenhogy elutasította a "first name basis"-t, azaz a keresztnéven szólítás bizalmasságát.
Valahol egy későbbi epizódban van is egy ilyen monológja Michaelnek, ahol épp említi, hogy az egyetlen véletlenszerű és nem befolyásolható tényező a tervben a cellatárs volt, de ezzel szerencséje lett.

pén. feb. 22, 2008 9:40 pm

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az első két epizódban még egy másik Michaelt láthatunk. A lábujjlevágás sokat számít. És szvsz a visszatekintős epizódban is más a személyisége.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quantumleap szomb. feb. 23, 2008 1:37 pm-kor.

szomb. feb. 23, 2008 6:34 am

Nekem magyarul van meg...
De Michael személyisége tényleg idegesítő volt egy kicsit az első időkben.
Majd belátja hogy a bátyja nem csinált semmit.
A börtönbejutását gyorsan megcsinálták. Lehetett volna még húzni.Pl: kiviszi az összes pénzt a bankból és vmi autós üldözés vagy ilyesmi nem?
Rossz tudni hogy akit most még látunk ebben az évadban hamarosan meghal. Vagy nem hamarosan de megfog halni...
Ami azt illeti amikor láttam hogy Went játsza Michael-t attól kezdve néztem.
De nagyon hülyén kezdődik... Vajon mire nincs ideje amit a tetkóscsajnak mondott?
Abruzzi első időktől ellenszenves de tényleg olyan kis buzis szerepe van. Bár nem az...
Sucre jó fej de amikor kilép a 3. részben befostam hogy nem lesz könnyű dolga Michaelnek.
T-Bag be akarta venni Michael-t de nem lépett be és így oda lett a csavar egy darabig(pontosabban az első kis lázadásig ami az Allen-be volt).
Linc egy nagydarab állat őt is láttam már egy pár filmbe mint Michael-t.
Talán ezért is néztem a sorozatot mert egyre több ismerős arc jött be...
Azt nem értettem hogy a csatornába mért dobta bele az újságot.
És Linc-et az őrök is bírták talán ezért volt a bm-ben.
Sara-nak első perctől tetszett Michael ez nem vitás."De mégiscsak egy elítélt". Ezért nem tudhattuk első megnézésre.
Na kb ennyi az 1. rész...

szomb. feb. 23, 2008 10:04 am

Jajj kihagytam Bellick-et. Nem hittem volna hogy ilyen sorsra jut. Amikor a 3. évad fináléjában oda ül a falhoz talán meg is sajnáltam egy kicsit.
Na a lényeg hogy Michael-el nem vmi kedves. :lol:

szomb. feb. 23, 2008 10:07 am

Ne haragudj, de csupa olyan dolgot nem értesz, amikre egyértelmű válaszokat kaptunk. Hogyhogy nem vágod például, hogy mire nincs ideje Michaelnek? Na vajon mire? :) :D

szomb. feb. 23, 2008 1:39 pm
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 547 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra