|
Pontos idő: kedd szept. 07, 2010 9:19 pm
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
Michael Scofield rajongók
|
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Mrs.Miller
|
 Re: Michael Scofield rajongók
Kinguccia írta: Sziasztok! Micsoda elmélkedések folytak itt! De nagyon helyes, legalább fellendítettétek kicsit a fórumot. Én ehhez annyit fűznék hozzá (ha nem baj), hogy Scofield karaktere számomra azért érdekes, mert ahogy írtátok, a cél szentesíti az eszközt alapon sokmindenbe belement, de mindezek ellenére nekem mégis egy végtelenül szimpatikus emberként jön le. Ha meg a színészt nézzük, biztos, hogy nem teljesen olyan az életben, mint a filmben, de ettől még nem hiszem, hogy unalmas. Sőt nekem az interjúk alapján még jobban is bejön, mint Scofieldként. Az meg tény, hogy nem egy oszkár-díjas alakítás, amit nyújt, de a szimpatikusságával ezt kicsit ellensúlyozni tudja.  Kinguccia: Áthoztam ide a hozzászólásod és itt folytatom eszmefuttatásom, hogy a Negyedik évad részleget hagyjuk tisztán. Remélem idetalálsz. Kellett már egyébként... Mármint a fórumnak a fellendítés. Nah ugye... Pont erről beszéltem az előző hozzászólásomban. Tehát bejött a reklám fogás. Egyébként meg apropó nem oszkár díjas színész. A minap csattogtattam a távirányítómat (kedvenc szórakozásom ugyanis teljes érdektelenséggel 2 mp-enként megnyomni a felfele haladó csatorna váltó gombot, valahányan gondolom magatokra ismertek  ), szal igen és mit látok, a kismiújság hamvas korában egy filmben.  Hoppá, végignéztem a filmet és mint kiderült a Szégyenfolt volt, amiben Anthony Hopkins és Nicole Kidmannel játszik. Ekkorát néztem:  Előszöris mert nem tudtam, hogy AH-szal játszott egy filmben, aki nekem egy örök kedvencem, kettő: mert ugyanaz a karakter (WM a fiatal, AH az idős) és egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, három: mert egy kirekesztett FEKETE GYEREKET alakít (ööö) és négy, ami a legmegdöbbentőbb (fogózzatok, ilyet ritkán mondok) jobban és meggyőzőbben játszott, mint Anthony Hopkins.  És ezt nem csak én mondom, hanem a kritikák is erről tanúskodnak. Valahogy neki jobban elhittem, hogy rettenetesen bántja a sorsa és hogy nem tud feketeként beilleszkedni a társadalomba, mint idősebb kori énjének. Feltételezem ennek egyik oka az, hogy neki a valóságban is vannak néger gyökerei (nagypapa, asszem, de javítsatok ha tévedek). Szóval most már hivatalosan is kijelentem, hogy WM nem rossz színész, csak nem mindig sikerül neki nagyot alakítani. 
_________________ I always thought on living in one... Have the ocean as my front yard!
|
| kedd jan. 12, 2010 8:53 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Szia Mrs.Miller! Igen, megtaláltam a hozzászólásodat, és igazad van, ide jobban illik, mint a negyedik évad részleghez. Én is szeretem csattogtatni a távirányítót, tehát teljesen magamra ismertem. A szégyenfoltot én is láttam. És igen, a valóságban is vannak néger gyökerei WM-nek, úgyhogy könnyen lehet, hogy ezért választották ki a szerepre, és ezért tudta beleélni magát. Bár én AH-nál jobbnak nem mondanám, de valóban, itt azért jobban alakított. 
|
| vas. jan. 24, 2010 4:55 pm |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
Kinguccia írta: Szia Mrs.Miller! Igen, megtaláltam a hozzászólásodat, és igazad van, ide jobban illik, mint a negyedik évad részleghez. Én is szeretem csattogtatni a távirányítót, tehát teljesen magamra ismertem. A szégyenfoltot én is láttam. És igen, a valóságban is vannak néger gyökerei WM-nek, úgyhogy könnyen lehet, hogy ezért választották ki a szerepre, és ezért tudta beleélni magát. Bár én AH-nál jobbnak nem mondanám, de valóban, itt azért jobban alakított.  Persze, általában én sem gondolom, hogy jobban játszana bárhol is, mint AH, de ebben a filmben spec. sztem hozzá illőbb a szerep.  Tök vicces egyébként, hogy a Szökésben azzal cikizik, hogy Blanko (Hófehérke), közben meg van olyan film, ahol egy fekete gyereket játszik. 
_________________ I always thought on living in one... Have the ocean as my front yard!
|
| vas. jan. 24, 2010 5:52 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Mrs.Miller írta: Kinguccia írta: Szia Mrs.Miller! Igen, megtaláltam a hozzászólásodat, és igazad van, ide jobban illik, mint a negyedik évad részleghez. Én is szeretem csattogtatni a távirányítót, tehát teljesen magamra ismertem. A szégyenfoltot én is láttam. És igen, a valóságban is vannak néger gyökerei WM-nek, úgyhogy könnyen lehet, hogy ezért választották ki a szerepre, és ezért tudta beleélni magát. Bár én AH-nál jobbnak nem mondanám, de valóban, itt azért jobban alakított.  Persze, általában én sem gondolom, hogy jobban játszana bárhol is, mint AH, de ebben a filmben spec. sztem hozzá illőbb a szerep.  Tök vicces egyébként, hogy a Szökésben azzal cikizik, hogy Blanko (Hófehérke), közben meg van olyan film, ahol egy fekete gyereket játszik.  Na igen.  Én egyébként tök meglepődtem, mikor először olvastam, hogy néger gyökerei vannak. Szerintem abszolút nem látszik rajta. 
|
| szomb. jan. 30, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
Kinguccia írta: Mrs.Miller írta: Kinguccia írta: Szia Mrs.Miller! Igen, megtaláltam a hozzászólásodat, és igazad van, ide jobban illik, mint a negyedik évad részleghez. Én is szeretem csattogtatni a távirányítót, tehát teljesen magamra ismertem. A szégyenfoltot én is láttam. És igen, a valóságban is vannak néger gyökerei WM-nek, úgyhogy könnyen lehet, hogy ezért választották ki a szerepre, és ezért tudta beleélni magát. Bár én AH-nál jobbnak nem mondanám, de valóban, itt azért jobban alakított.  Persze, általában én sem gondolom, hogy jobban játszana bárhol is, mint AH, de ebben a filmben spec. sztem hozzá illőbb a szerep.  Tök vicces egyébként, hogy a Szökésben azzal cikizik, hogy Blanko (Hófehérke), közben meg van olyan film, ahol egy fekete gyereket játszik.  Na igen.  Én egyébként tök meglepődtem, mikor először olvastam, hogy néger gyökerei vannak. Szerintem abszolút nem látszik rajta.  Egy picit látszik, ha jól megnézed, pl amikor feketék mellett áll (Sammy vagy Lechero mellett), de csak egy nagyon kicsit. Viszont az kétségtelen, hogy páratlan szépsége a rengeteg vér keveredéséből ered. 
|
| szer. feb. 10, 2010 6:33 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Látod, ezt így még nem figyeltem, de majd sort kerítek rá.  Az biztos, hogy jól sikerült a rengeteg vér keveredése. 
|
| szer. feb. 17, 2010 11:56 am |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
Kinguccia írta: Látod, ezt így még nem figyeltem, de majd sort kerítek rá.  Az biztos, hogy jól sikerült a rengeteg vér keveredése.  Jah tom, én vagyok a nemnormális, hogy ilyesmikkel töltöm a drága szabadidőm, de hát mindenkinek lehet saját hobbija, nem?  Biza, hogy jól sikerült... Hogy miért nincs ennek a pasinak barátnője? Hmmm... jah és ez költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni, nem hiszek a rossz májú pletykáknak. 
|
| szomb. feb. 20, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Mrs.Miller írta: Kinguccia írta: Látod, ezt így még nem figyeltem, de majd sort kerítek rá.  Az biztos, hogy jól sikerült a rengeteg vér keveredése.  Jah tom, én vagyok a nemnormális, hogy ilyesmikkel töltöm a drága szabadidőm, de hát mindenkinek lehet saját hobbija, nem?  Biza, hogy jól sikerült... Hogy miért nincs ennek a pasinak barátnője? Hmmm... jah és ez költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni, nem hiszek a rossz májú pletykáknak.  HOgy miért nincs barátnője? Talán mert nem talált hozzá hasonlóan normális lányt. De csak tippelgetek, a rosszmájú pletykáknak meg én sem hiszek. 
|
| pén. feb. 26, 2010 1:00 pm |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
Kinguccia írta: Mrs.Miller írta: Kinguccia írta: Látod, ezt így még nem figyeltem, de majd sort kerítek rá.  Az biztos, hogy jól sikerült a rengeteg vér keveredése.  Jah tom, én vagyok a nemnormális, hogy ilyesmikkel töltöm a drága szabadidőm, de hát mindenkinek lehet saját hobbija, nem?  Biza, hogy jól sikerült... Hogy miért nincs ennek a pasinak barátnője? Hmmm... jah és ez költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni, nem hiszek a rossz májú pletykáknak.  HOgy miért nincs barátnője? Talán mert nem talált hozzá hasonlóan normális lányt. De csak tippelgetek, a rosszmájú pletykáknak meg én sem hiszek.  Én is erre gondolok. Szerintem rendkívül válogatós fiú és egyszerűen csak nem talál számára megfelelőt.  Amolyan magányos farkasnak képzelem, így ahogy elnézegetem azokat a képeket, amikor a paparazzik lencsevégre fogják.
|
| vas. feb. 28, 2010 9:29 pm |
|
 |
|
riencse
Csatlakozott: pén. ápr. 04, 2008 1:24 pm Hozzászólások: 203 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jééé úgy tűnik mindig hall újat az ember, most sem hiába néztem fel a fórumra!:D WM meg a fekete gyökerei... érdekes sohasem gondoltam volna bár könnyen el tudom hinni!:D Sztem amúgy a Dinotópiában is jól játszott Went, bár ehhez a filmhez még nem tudom hasonlítani mert nem láttam, de minél előbb megnézem ha hozzájutok és mondok véleményt:) Am tényleg nem volna rossz ha nem halna ki a fórum kár lenne érte!
|
| szer. márc. 03, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
riencse írta: Jééé úgy tűnik mindig hall újat az ember, most sem hiába néztem fel a fórumra!:D WM meg a fekete gyökerei... érdekes sohasem gondoltam volna bár könnyen el tudom hinni!:D Sztem amúgy a Dinotópiában is jól játszott Went, bár ehhez a filmhez még nem tudom hasonlítani mert nem láttam, de minél előbb megnézem ha hozzájutok és mondok véleményt:) Am tényleg nem volna rossz ha nem halna ki a fórum kár lenne érte! Dinotópia?? No erről én még nem is hallottam.  Máris utánanézek. Bizony vannak fekete gyökerei, apja afroamerikai származású. Nem semmi, hogy ennek ellenére kék szemű lett a gyerkőc. Kivi lennék egyébként, hogy testvérei, hogy néznek ki. Valaki képet nem látott róluk?
|
| szer. márc. 10, 2010 4:56 pm |
|
 |
|
Mrs.Miller
|
Mrs.Miller írta: riencse írta: Jééé úgy tűnik mindig hall újat az ember, most sem hiába néztem fel a fórumra!:D WM meg a fekete gyökerei... érdekes sohasem gondoltam volna bár könnyen el tudom hinni!:D Sztem amúgy a Dinotópiában is jól játszott Went, bár ehhez a filmhez még nem tudom hasonlítani mert nem láttam, de minél előbb megnézem ha hozzájutok és mondok véleményt:) Am tényleg nem volna rossz ha nem halna ki a fórum kár lenne érte! Dinotópia?? No erről én még nem is hallottam.  Máris utánanézek. Bizony vannak fekete gyökerei, apja afroamerikai származású. Nem semmi, hogy ennek ellenére kék szemű lett a gyerkőc. Kivi lennék egyébként, hogy testvérei, hogy néznek ki. Valaki képet nem látott róluk? Köszi, utánanéztem, illetve el is kezdtem nézni, de khmm, elég uncsi film, egyébként akit érdekel, az ugorjon fel a tvshack-re.  Számomra csakis Went érdekes a filmből, bár szerintem eléggé esetlen szerepe van. Nah de mindegy, kis könnyed film, ajánlom nektek is érdekességképpen. 
|
| csüt. márc. 11, 2010 12:57 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Mrs.Miller írta: Én is erre gondolok. Szerintem rendkívül válogatós fiú és egyszerűen csak nem talál számára megfelelőt.  Amolyan magányos farkasnak képzelem, így ahogy elnézegetem azokat a képeket, amikor a paparazzik lencsevégre fogják. Igen, a magányos farkas találó jelző... Én azért drukkolok, hogy megtalálja a boldogságát. 
|
| hétf. márc. 15, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Kinguccia
|
Mrs.Miller írta: riencse írta: Jééé úgy tűnik mindig hall újat az ember, most sem hiába néztem fel a fórumra!:D WM meg a fekete gyökerei... érdekes sohasem gondoltam volna bár könnyen el tudom hinni!:D Sztem amúgy a Dinotópiában is jól játszott Went, bár ehhez a filmhez még nem tudom hasonlítani mert nem láttam, de minél előbb megnézem ha hozzájutok és mondok véleményt:) Am tényleg nem volna rossz ha nem halna ki a fórum kár lenne érte! Dinotópia?? No erről én még nem is hallottam.  Máris utánanézek. Bizony vannak fekete gyökerei, apja afroamerikai származású. Nem semmi, hogy ennek ellenére kék szemű lett a gyerkőc. Kivi lennék egyébként, hogy testvérei, hogy néznek ki. Valaki képet nem látott róluk? Én az egyik nővéréről (húgáról?) láttam képet (sajnos nincs meg), ő is világos bőrű lett. 
|
| hétf. márc. 15, 2010 3:04 pm |
|
 |
|
riencse
Csatlakozott: pén. ápr. 04, 2008 1:24 pm Hozzászólások: 203 Tartózkodási hely: Budapest
|
A nővérén nem csodálkozom, mert könnyebb elképzelni, hogy egy lány az anyjára üt, na de egy fiú? hm... Jah David karakterére szép szó az "esetlen"  egyébként a sárkányrepülős rész le lett koppintva az Avatarban  már letöltöttem a Szégyenfoltot, de még nem néztem meg sajnos... amint láttam mondok róla véleményt 
|
| szomb. márc. 20, 2010 11:02 pm |
|
 |
|