Pontos idő: csüt. szept. 09, 2010 1:19 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 170 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 4x08 - The Price 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: 4x08 - The Price
Szia Kinguccia!
Milyen igaz, és jól is egyensúlyozza!
Én fiúként csak annyit írok, hogy bírom Scofieldként is, meg Wentworth Miller-ként is!
És igen, sikerült fellendíteni a fórumot, ki gondolta volna az elején, hogy ilyen jól sikerül! :D

hétf. jan. 11, 2010 6:15 pm

Scofield4 írta:
Neked is B.U.É.K.! Igen, ezt a Wentworth Milleres interjút már én is láttam valahol, szerintem rendes tőle, hogy beismeri, hogy a magánéletbe unalmas, mert a legtöbb szinész ezt nem meri bevallani, és hagyják, hogy a nők álmodozzanak róla, pedig csak valamelyik filmjében lévő karakterbe szerelmesek! Amúgy ezt az interjút kb. egy hónapja láttam, de előtte elképzelni se tudtam, hogy WM. milyen lehet igazából! Még csak tippem se volt! Az ő állítása szerint unalmas! (vagy lehet, hogy túlzottan szerény) De nem kell őt félteni, ettől még nagyon sok lány lefeküdne vele, szerintem azért nem mondanak le róla csak azért mert "unalmas"! (És ezt ő is tudja) :D

Hehe, jah rendes tőle, vagy tényleg annyira uncsi szegény, hogy nem bír azzal a bűntudattal élni, hogy a csajok belezúgtak, pedig csak a forgatókönyvírónak köszönheti ezt. :lol: Jaj de gonosz vagyok. Neeem, csak vicceltem, biztos nem unalmas egyén, de az is, hogy teljesen más, mint a filmbeli karaktere. Szerintem ez is inkább csak amolyan reklám fogás: "Te figyi, mond már, hogy uncsi vagy a magánéletben, mennyibe, hogy még több csak fog sikítozni, ha meglát?" :D És lőn... :P

kedd jan. 12, 2010 8:36 pm

Folyt. a Scofield topicban, mert szanaszétoffoltuk ezt a részt. Mit szóltok? :wink:

kedd jan. 12, 2010 8:48 pm

Scofield4 írta:
Szia Kinguccia!
Milyen igaz, és jól is egyensúlyozza!
Én fiúként csak annyit írok, hogy bírom Scofieldként is, meg Wentworth Miller-ként is!
És igen, sikerült fellendíteni a fórumot, ki gondolta volna az elején, hogy ilyen jól sikerül! :D

Jah, megteszek én is mindent az ügy érdekében. :wink: A fellendítésre gondolok!
Scofield4: a Scofield-es topicban folytattam WM-ről az eszmefuttatásom, ha gondolod, kukk oda. Várom a további érdekes véleményeket tőletek. :wink:

kedd jan. 12, 2010 8:57 pm

Mrs.Miller írta:
Folyt. a Scofield topicban, mert szanaszétoffoltuk ezt a részt. Mit szóltok? :wink:

Jó ötlet. Én már meg is találtam a másik hozzászólást, sőt azt olvastam el először, így nem tudtam, milyen reklámfogásról írsz, de aztán benéztem ide is, így már minden világos. :D

vas. jan. 24, 2010 5:02 pm
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 170 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Időzóna: UTC + 1 óra